TERÀPIES ASSISTIDES AMB GOSSOS ELS TRES PINS

Aquest divendres a la tarda els nens i nenes dels Sols vem comptar amb la sort de poder rebre a l’escola la família Bruch Vallverdú, responsables del centre caní ELS TRES PINS per explicar-nos el seu treball amb gossos per a teràpies assistides.

Dins el projecte dels animals de companyia, hem descobert que hi ha animals que poden tenir una feina molt concreta i que poden ser molt útils per ajudar a les persones en diferents situacions de la vida i tenir-hi un paper clau.

Durant la visita, vem poder veure en directe a la NiS, LA MENTA I LA LEIA tres gossetes que treballen en diferents residències de gent grans i que a també estan preparades per exemple, per a trobar persones en situacions de rescat.

Hem après un munt de coses i ha estat un enorme plaer poder comptar amb la visita de tota la família al complert per entendre i conèixer una mica més, aquesta faceta tan solidària i especial dels nostres amics els gossos! Us deixem l’enllaç a la seva pàgina web per si les famílies voleu conèixer una mica més d’aquesta vessant. De veritat que ha sigut una gran sort!