Tornem a la rutina!

Els Sols, les Estrelles i les Llunes hem començat amb ganes aquest tercer trimestre a Psicomotricitat!

Per engegar el trimestre hem començat amb una sessió amb diferents estacions, adaptades a cada etapa, on hem posat en marxa tot el nostre cos! Saltant, corrent, jugant a bàdminton, amb el disc, a pilota, etc. Treballar per estacions ens permet poder treballar de manera més concreta diferents activitats i les seves tècniques, ens ajuda a controlar la nostra impulsivitat i a saber esperar a més a més de poder treballar la cohesió grupal i la cooperativitat.

Ens ho hem passat molt bé!

Els Sols hem tornat amb les piles ben carregades a Psicomotricitat!

Hola, famílies! Com esteu? Com ha anat la tornada? Nosaltres els Soletes, hem començat amb molta energia! Teníem moltes ganes de tornar a fer Psicomotricitat al gimnàs dels grans. I per començar bé aquest trimestre, l’Alba ens ha deixat triar el que més ens agrada fer: pujar i saltar a les espatlleres! A més a més d’altres propostes d’equilibri (molt difícils, però que ja comencem a dominar!) i algunes més per fer volar la nostra imaginació. 🙂

A través d’aquestes propostes el “Soletes” treballen moltes coses, com respectar el nostre torn, a poc a poc controlem la impulsivitat, treballem la paciència, provem els nostres límits, superem les pors o no, també aprenem a compartir a través de pactar i negociar amb els diferents materials, això ens dona diferents estratègies per posar en pràctica en el nostre dia a dia, i sobretot construïm la nostra personalitat a través de les relacions que implica el joc en la Psicomotricitat.

Bon cap de setmana famílies!!

PSICOMOTRICITAT

Ens encanten les sessions de psico!

No parem de saltar, córrer i posar en pràctica la nostra agilitat!

EI 4anys: Les Estrelles comencem la piscina!!

Les Estrelles per fi hem començat piscina! Teníem moltes ganes 🙂

Aquest trimestre les Estrelles realitzarem  algunes sessions de piscina a les hores de psicomotricitat. Una activitat molt enriquidora que ens permet adquirir autonomia, hàbits i gaudir del medi aquàtic. Les sessions són dinàmiques, amb materials diversos i amb professionals que ens ajuden a desenvolupar-nos amb més seguretat dins i fora de l’aigua.

Aquí teniu un petit recull de la primera sessió de les Estrelles. Ens ho hem passat pipa!

 

JA HEM COMENÇAT LA PSICO!!

Aquesta setmana els, Sols, les Estrelles i les Llunes ja hem començat la Psico! Hem pujat al gimnàs de psico, que és mot gran i té mooolt material amb el qual jugar i experimentar; espatlleres, matalassos, piscines de boles, túnels, pilotes… Hem pogut jugar, córrer i saltar i a més a més hem conegut als Gegants del Daina que viuen a la Roca mare que està al costat del gimnàs de Psico.

Ens ho hem passat superbé i estem molt contents i contentes!

EI 5 ANYS : ENS ENCANTA FER “PSICO”

Aquesta setmana a psicomotricitat hem treballat diferents tipus de desplaçament, equilibris i la tombarella!

A les Llunes els encanta fer psico i esperen amb ganes el dia que ens toca. Sempre comencem la sessió amb algun tipus de joc: el pica-culs, l’aranya peluda, el pica-paret … Després duem a terme la part de l’acció i acabem normalment amb una estona de relaxació o massatge. A la tornada a l’aula els deixem que plasmin de manera representativa (a la pissarra “Vileda”, amb plastilina, amb un dibuix) quina ha estat la part de la sessió que més els ha agradat!