SEGUIM EL RITME DE LA MÚSICA

Els Sols seguim el ritme de la música amb instruments. Diferenciem els sons curts dels llargs, els sons ràpids dels lents i els forts dels fluixos. Ens agrada molt conèixer instruments nous i experimentar quins sons fan!

Les Estrelles fem servir el moviment del cos per seguir la música. Amb l’audició “Pizzicato”, de Léo Delibes, hem fet una rotllana i amb els dits i les mans hem diferenciat els sons curts dels llargs.

Les Llunes experimentem diferents moviments del cos amb la dansa “Ball dels pollets a la seva closca”, de Ravel-Mussorgsky. Hem interpretat com els pollets surten de l’ou i intenten volar fins que ho aconsegueixen.

A MÚSICA, TREBALLEM AUDICIONS

Els Sols hem conegut l’audició “El Llac dels Cignes”, de Txaikovski. Amb els braços hem simulat que movíem l’aigua del llac. Si la música era tranquil·la, movíem els braços lentament i si la música era ràpida, movíem els braços de pressa perquè hi havia una tempesta i les onades eren molt fortes! Ha estat molt divertit!

Les Estrelles hem treballat la diferència entre lent i ràpid amb la cançó “A poc a poc i de pressa”, de la Dàmaris Gelabert. Ho hem fet amb mocadors de seda de colors i un instrument de percussió: les claus. Ens ha agradat molt!

Les Llunes hem conegut l’audició “El rellotge sincopat”, de Leroy Anderson. Hem seguit el ritme del TIC-TAC i l’hem representat amb les maraques en forma d’ou. Ens ha encantat!

Ens ho passem molt bé fent música!