PADRINES I PADRINS DE LECTURA

Hem començat un projecte que ens encanta” les padrines i els padrins de lectura”. Ara que nosaltres acabem Infantil i comencem a llegir de mica en mica, l’ajuda dels nens i nenes de sisè ens anirà d’allò més bé. Es tracta d’una feina molt important, ja que dediquem unes quantes sessions a llegir amb ells i ens motivem moltíssim. Ens acompanyaran en el nostre procés d’aprenentatge de la lectura i amb ells establirem un vincle emocional i d’amistat. Fins a final de curs, compartirem amb ells mitja hora setmanal i ben segur que en traurem aprenentatges i experiències molt positives i enriquidores.

L’ESQUEMA CORPORAL I L’AUTORETRAT

A les sessions d’art d’aquest darrer trimestre de curs, els alumnes d’infantil estan realitzant un monogràfic sobre l’esquema corporal i l’autoretrat.

Les sessions s’han organitzat en propostes setmanals adaptades als diferents grups d’edat, que els permeten:

  • Coneixe’s millor a ells mateixos i els altres.
  • Prendre consciència que tots i totes tenim característiques semblants, però que també tenim altres que ens fan diferents i que és en el respecte a la diversitat on podem conviure i gaudir plegats.
  • Iniciar-se en la representació gràfica de l’esquema corporal.

RED DAY

Aquest dimecres, a l’Escola, hem dut a terme el Red Day. Com a preparació a aquest dia, l’alumnat de cinquè de primària ens va preparar una activitat perquè entenguéssim el sentit d’aquest dia. L’activitat va girar al voltant de la sang, on en parelles o grups de tres, ens van ensenyar les seves característiques més bàsiques i la seva importància vital.

VÍDEOS SANT JORDI

Famílies, us deixem les gravacions dels diferents espectacles que vem fer durant la diada de Sant Jordi! Esperem que els gaudiu!

3 anys A

3 anys B

4 anys

5 anys A

5 anys B

BON SANT JORDI A TOTHOM!

Famílies, us deixem el vídeo del treball realitzat per tots els nens i nenes d’educació infantil i que hem presentat aquest matí al teatre de la Passió. Esperem que el gaudiu i que passeu una molt bona diada!

SANT JORDI ÉS A TOCAR

La diada de Sant Jordi és a tocar i com és costum les Llunes, aquell dia, representarem la llegenda, que protagonitza aquest personatge. Ens fa molta il·lusió convidar-vos a venir a gaudir de la nostra obra de teatre. Fa dies que l’estem preparant amb molta dedicació i alegria. Gaudim molt dels assajos.

Tornem a la rutina!

Els Sols, les Estrelles i les Llunes hem començat amb ganes aquest tercer trimestre a Psicomotricitat!

Per engegar el trimestre hem començat amb una sessió amb diferents estacions, adaptades a cada etapa, on hem posat en marxa tot el nostre cos! Saltant, corrent, jugant a bàdminton, amb el disc, a pilota, etc. Treballar per estacions ens permet poder treballar de manera més concreta diferents activitats i les seves tècniques, ens ajuda a controlar la nostra impulsivitat i a saber esperar a més a més de poder treballar la cohesió grupal i la cooperativitat.

Ens ho hem passat molt bé!

LES MONES D’INFANTIL

Aquest matí l’alumnat d’Infantil ha preparat les tradicionals mones de xocolata que s’enduran a casa a la tarda. D’aquesta manera tan llaminera acomiadem aquest segon trimestre i desitgem que gaudiu d’uns dies en família.

ELS PROJECTES HAN ARRIBAT A LA FI!

Els projectes han arribat a la fi. Durant el seu recorregut hem dut a terme activitats de tipologies diverses, que ens han ajudat a adquirir molts aprenentatges. Ara toca començar un nou projecte amb noves activitats.

8 DE MARÇ, DIA INTERNACIONAL DE LA DONA

El Dia de la Dona se celebra internacionalment el dia 8 de març de cada any, va ser declarat per les Nacions Unides el 1975. El Dia de la Dona ajuda a sensibilitzar la població sobre l’existència de problemes que atempten contra els drets de les dones i que encara necessiten ser resolts.

A l’escola, treballem cada dia a favor de la igualtat de gènere real i per una societat lliure de discriminacions i violències, per això aquesta setmana hi hem posat especial atenció a certs estereotips com “que existeixen colors per a nens i altres per a nenes” o “que existeixen joguines per a nens i altres per a nenes”.

També hem aprofitat que avui és el Dia Internacional de la Dona per parlar de les dones importants de la nostra vida, les que coneixem de ben a prop com les mares, àvies, germanes… però també d’aquelles que, sense conèixer-les, han desenvolupat una important tasca per la societat de la que tots i totes ens en beneficiem.