VISITA AL MACBA

És  viu el museu? Com podem saber si el museu respira? Potser, si provem d’apropar-hi l’orella, podrem identificar-ne l’alè o sentir com li batega el cor.

Aquest és el punt de partida d’un recorregut singular on l’edifici i les obres es converteixen en una gran partitura que pot sonar i ser ballada. Volem afavorir l’exploració sensorial dels espais del MACBA per relacionar-nos-hi amb el cos i la veu. Posarem en primer pla la necessitat de gaudir i de potenciar la curiositat en la mirada i l’interès pel món que ens envolta. Quan cantem convidats per l’acció dels artistes, el temps s’atura, l’atenció es concentra i ens sentim vius.

Les llunes ens ho hem passat realment bé amb la proposta que ens han presentat i després….  dinar i jugar al parc de Can Cases! Un dia rodó!

BON SANT JORDI!

L’alumnat d’Educació Infantil estem molt contents i contentes de poder celebrar Sant Jordi plegats. Al matí hem baixat al teatre de la Passió a escoltar els guanyadors i guanyadores dels Jocs Florals de l’Escola i també hem vist la representació de l’obra de Sant Jordi dels alumnes de 3er de la ESO.

Els alumnes d’Infantil hem participat en els Jocs Florals amb un vídeo on ensenyem a tothom que estem molt feliços de tornar a gaudir junts d’aquesta festa. Esperem que el gaudiu tant com nosaltres quan el vam gravar!

SORTIDA PROJECTE ELS GEGANTS I ELS MIQUELETS

Aquesta setmana els nens i nenes de la classe de les Llunes hem gaudit d’una sortida pel poble on hem pogut visitar l’exposició sobre els gegants d’Olesa de Montserrat i el Memorial 158 . Aquesta sortida ens ha permès fer una mica de tancament dels projectes que hem estat treballant durant tot aquest trimestre i també per gaudir d’un matí ben diferent tots junts!

 

BIBLIOTECA SANTA OLIVA

Els nens i nenes de les Llunes vam gaudir la setmana passada, de l’activitat “Explica’m un conte” a la biblioteca de Santa Oliva!

Ens vam portar molt bé i ens ho vam  passar encara millor tot gaudint d’una història explicada amb música! Quin plaer poder tornar a fer les activitats més típiques i tradicionals d’aquest curs! Sembla que ara sí, anem tornant a la normalitat!

 

SORTIDA COSMOCAIXA

Ahir els nens i nenes de les Llunes vam anar al COSMOCAIXA  a fer l’activitat la CAIXA DELS SONS i una visita al museu i al bosc inundat! Teníem moltes ganes de fer aquesta sortida! Ens vam portar molt bé,  vam gaudir molt de les activitats i al final el dia es va arreglar i vam poder aprofitar del sol l’estona del migdia!

BENVINGUDA VELLA QUARESMA!

Ja torna a ser aquí i ens acompanyarà les setmanes vinents. Cada divendres ens reunirem per cantar la seva cançó i li traurem una de les set cames. A la Vella Quaresma no li agrada la gresca i vol que treballem en silenci i ens portem bé, ho aconseguirem? Si no li agrada el que veu, la seva cama estarà plena de paper de diari, però si està satisfeta, estarà plena amb alguna sorpresa…