Les llunes escoltem i ballem

A través del moviment i el contrast podem descriure la música. Aquest trimestre ja hem descobert què és la “Pulsació” i, amb això hem creat un conjunt de moviments. La música, amb les seves parts diferents, ens ha portat a fer una part més estàtica i una altra més dinàmica. Que bé que ens ho hem passat!

En aquest cas hem escoltat “Música per una pantomima” de Mozart. Us en deixem l’enllaç per poder escoltar-la a casa!

SANTA CECÍLIA

El dia 22 de novembre, és el dia de la patrona de la música, Santa Cecília. A l’Escola és un dia assenyalat. Aquest curs per celebrar-ho hem anat de concert. Els alumnes de 4t EP, ens han tocat peces musicals i ens han fet gaudir molt amb els seus balls. Va ser una tarda musical molt divertida!

EI 5 ANYS : ENS ENCANTA FER “PSICO”

Aquesta setmana a psicomotricitat hem treballat diferents tipus de desplaçament, equilibris i la tombarella!

A les Llunes els encanta fer psico i esperen amb ganes el dia que ens toca. Sempre comencem la sessió amb algun tipus de joc: el pica-culs, l’aranya peluda, el pica-paret … Després duem a terme la part de l’acció i acabem normalment amb una estona de relaxació o massatge. A la tornada a l’aula els deixem que plasmin de manera representativa (a la pissarra “Vileda”, amb plastilina, amb un dibuix) quina ha estat la part de la sessió que més els ha agradat!