EL CAP DECORAT!

A l’Escola hem anat amb el cap decorat i a la Reina Carnestoltes molt li ha agradat!!!!

JOC LLIURE

Els divendres a la tarda els nens i nenes d’EI 3 anys juguem lliurement amb cotxes, nines, trens, cuineta, animalets petits….

El joc lliure i espontani és especialment important en l’etapa dels 0 als 6 anys, en què la descoberta de les capacitats del propi cos a través de          l’ experimentació i la manipulació lliures són essencials per a un bon desenvolupament.

L’HIVERN I LA NEU

Les classes al taller artístic d’aquest segon trimestre han començat dedicades a l’hivern, el fred, la neu i també a la pluja que ens ha acompanyat els últims dies.
Entre els Sols i les Estrelles hem construït uns mòbils per penjar als passadissos i que representen els núvols i la neu/pluja que cau.
Els Sols han pintat unes caixes per convertir-les en núvols i les Estrelles han realitzat una composició combinant les tècniques de collage i d’estampació, a partir d’unes planxes de cartró i goma EVA que ells mateixos han construït.
Us convidem a tots i totes a entrar a veure els nostres mòbils.

SANT TOMÀS D’AQUINO

Xocolata amb melindros per celebrar la diada dels estudiants!!! Mmmmmmmm!
Volem aprofitar per donar les gràcies a les cuineres de l’escola perquè els ha quedat boníssima!

Toquem instruments

Els sols, les estrelles i les llunes hem començat aquest segon trimestre molt animats. A classe de música hem aprofitat per treballar l’hivern mitjançant cançons, audicions i tocant instruments!

Ens ho hem passat d’allò més bé tot gaudint de la música!

 

OMBRES XINESES

Relacionat amb el PROJECTE DEL SOL  i després d’haver experimentat amb les nostres ombres al pati, aquesta setmana hem explicat el conte “El cargol i l’herba de poliol” amb ombres xineses.

 

TALLERS D’HIVERN

Avui els alumnes d’Educació Infantil hem fet tallers d’hivern, compartit el matí amb els nostres companys i companyes. Hem fet tallers vivencials per treballar els aspectes més rellevants d’aquesta estació de l’any: els colors, les textures, les temperatures, … Sempre a través del joc i l’experimentació, però a més a més, en grups heterogenis on petits i grans treballem de manera conjunta, compartim, col·laborem i riem plegats amb els materials i les activitats proposades pels mestres.