XOCOLATADA!!!

Avui és Sant Tomàs d’Aquino, patró dels estudiants,  i l’Escola ens ha convidat a esmorzar xocolata amb melindros. Ummmmmmm quina manera més dolça d’acabar la setmana, boníssima!

 

 

L’ESCOLA CONSCIENT

Aquesta setmana els Sols i les Estrelles hem començat el projecte Escola Conscient que ens acompayarà durat tot el curs.  Ens ha visitat la Núria i ens ha fet un tastet de què és el mindfulness per a nens i nenes.

Amb les seves paraules i els seus jocs ens ajudarà a prendre consciència del nostre cos a través de la respiració i l’escolta atenta.

D’aquesta manera ens hem iniciat al món de la meditació i l’atenció conscient que poc a poc ens ajudarà a reforçar el nostre benestar. Coneixerem  millor les nostres emocions, aprendrem a afrontar situacions adverses i  a obrir-nos més als altres i al món.

Moltes gràcies Núria!

L’HIVERN A LES CLASSES D’ART

Al llarg de les darreres setmanes i dins de l’àrea d’art, els alumnes d’educació infantil  han estat treballant sobre els aspectes més característics de l’hivern. Hem dedicat sessions a experimentar amb colors freds i les seves barreges, tot fent servir diferents materials. També hem col·laborat per fer uns murals que ara omplen els passadissos de l’escola.

Us deixem aquí un recull amb algunes fotografies que ho resumeixen:

NOUS PROJECTES DE TREBALL

Els Sols ja hem escollit un nou projecte de treball, que serà l’eix vertebrador del gran gruix de les activitats d’aprenentatge, que realitzarem a partir d’ara fins a la seva finalització.

La temàtica del projecte ha estat triada de manera democràtica per l’alumnat. Després d’una pluja d’idees hem votat, individualment, la que més ens agradava i la més volguda ha sigut la guanyadora.

Els projectes són una metodologia pedagògica que permet treballar d’una manera global i flexible, creant moltes de les activitats a partir dels interessos dels infants. Per això, la informació i material portat de casa cobra importància, fent que a partir d’aquests es duguin a terme unes activitats o unes altres.

Els Sols d’EI 3anys A hem triat el projecte dels “Robots”  i els d’EI 3anysB treballarem a partir dels “Mitjans de transport”. Esperem passar-nos-ho molt bé aprenent moltes coses.

HEM FET CAGAR EL TIÓ

Un any més, els tions dels nens i nenes d’Educació Infantil s’han portat molt bé! Els hem estat alimentant durant molts dies i avui per fi ha arribat el dia de fer-los cagar.

ESPECTACLE DE NADAL

Ens produeix molta alegria i il·lusió compartir amb vosaltres l’espectacle de Nadal dels Sols.
I per desitjar bones festes us hem preparat un videoclip Nadalenc que esperem que us agradi molt!
EI 3anysA

EI 3anysB

 

PREPARANT L’ESPECTACLE DE NADAL

Nadal està a punt d’arribar i cal celebrar-ho com cal. És per això que els Sols estem preparant un espectacle de Nadal per les famílies.  Ens hem esforçat molt i hem posat molta il·lusió en els assajos. Tot està llest per l’estrena!

Que comenci la funció!

JA HAN ARRIBAT ELS TIONS!!!

Els Tions ja han arribat!!! Ja han baixat de la muntanya!!! Estem molt contentes i contents de tenir un Tió a la classe. Ara caldrà portar-li menjar i cuidar-lo molt perquè ens cagui moltes coses!!!

Quina il·lusió!!!

MURAL DE LA TARDOR

Els Sols hem aprofitat el projecte de “la tardor” per treballar, entre altres aspectes, el traç vertical. La pràctica d’aquest traç, utilitzant material divers i realitzat en diferents superfícies, ens portarà a assolir, entre altres, el traç del número “1” i de la lletra “i”.

Una de les activitats que hem dut a terme per practicar el traç vertical ha sigut fer un mural de la tardor a la porta de l’aula. D’aquesta manera hem consolidat habilitats de motricitat fina i hem reforçat l’aprenentatge de les característiques més rellevants de la tardor.