PINTEM AMB ELS PEUS

Endinsar-nos en l’obra de Joan Miró ens permet experimentar amb tècniques  variades i manipular material divers. Hem recreat una obra d’aquest artista pintant amb els peus, tal com ell ho havia fet en alguna ocasió. Ens ho vàrem passar d’allò més bé experimentant amb el nostre cos.  I va quedar un quadre ben bonic, no trobeu?

VISITA A LA FUNDACIÓ MIRÓ

Fer una sortida cultural ens agrada molt als Sols i si és per visitar un museu, encara més. Quins nervis teníem abans de marxar! Hem anat amb autobús a Barcelona i hem esmorzat i dinat en uns parcs prop del museu, quina emoció.

Dins de la Fundació Miró hem al·lucinat amb les obres del Joan Miró. Hem vist tapissos, quadres grans i petits, i també diverses escultures fetes de materials diversos. Ens ho hem passat molt bé identificant els trets principals de l’autor en les seves pintures. Hem vist estrelles, llunes, sols, personatges de tres cabells,…. Quantes coses hem après!

JUGUEM A SER MIRÓ

El joc ens permet imaginar-nos ser qui volem, experimentar i manipular lliurement. Hem jugat a ser Joan Miró, fent escultures amb material del pati, dibuixant les figures més destacades de l’autor a la sorra i experimentant amb guixos dels colors més representatius de l’obra d’en Miró.

Aquesta activitat ens ha servit per adquirir coneixements previs de l’obra d’en Joan Miró, abans d’anar a la Fundació Miró, el  dimecres 25 de maig.

PRACTIQUEM EL TRAÇ DE LA LLETRA I

Els Sols hem començat a fer diferents activitats d’aprenentatge, per tal d’interioritzar el traç de la lletra I, tant la majúscula com la minúscula. Hem practicat la lletra escrivint-la amb guixos al pati i l’hem fet amb plastilina, també.

JOAN HERNÁNDEZ PIJUAN

Avui hem gaudit de l’activitat oferida per l’Ajuntament “Educar la mirada a partir de l’obra de… Joan Hernández Pijuan”. Es tracta d’un projecte que pretén acostar l’art als més petits, a través d’una exposició feta a la seva alçada.

Fa dies, vam rebre a l’Escola una maleta carregada de materials visuals per introduir l’obra de l’artista amb l’alumnat. Després d’observar les seves obres, vam fer un sol, un dels elements que li agradava molt pintar. Vam pintar sobre la taula i vam transferir el dibuix al paper, semblava màgia!

Avui, hem baixat a la Casa de Cultura on hem gaudit de l’exposició de les obres d’Hernández Pijuan. Allà ens esperaven per explicar-nos un conte sobre la seva vida, observar els seus quadres i finalment, gaudir d’una estona creativa amb pintures i papers al nostre abast.

Les famílies esteu convidades a passar aquesta tarda per la Casa de Cultura per gaudir de les nostres pintures i els quadres de l’artista.

BON SANT JORDI!

L’alumnat d’Educació Infantil estem molt contents i contentes de poder celebrar Sant Jordi plegats. Al matí hem baixat al teatre de la Passió a escoltar els guanyadors i guanyadores dels Jocs Florals de l’Escola i també hem vist la representació de l’obra de Sant Jordi dels alumnes de 3er de la ESO.

Els alumnes d’Infantil hem participat en els Jocs Florals amb un vídeo on ensenyem a tothom que estem molt feliços de tornar a gaudir junts d’aquesta festa. Esperem que el gaudiu tant com nosaltres quan el vam gravar!

ÚLTIMA SETMANA DE PISCINA A EI4 ANYS

Aquesta ha estat l’última setmana de piscina, ens ho hem passat molt bé i hem après moltes coses. Aquí us deixem un recull de fotos de l’últim dia, esperem que us agradi!!!

 

SORTIDA AL COSMOCAIXA

Els Sols hem anat d’excursió  al Cosmocaixa. Hem viscut una gran experiència, anant en autocar i dinant fora de casa. En el museu hem observat i experimentat fenòmens científics. Ens ha agradat molt l’activitat que hem dut a terme al Bosc Inundat, on hem adquirit molts coneixements sobre la flora i la fauna que viu en aquest hàbitat.