ELS SOLS I ELS ANIMALS DE COMPANYIA

Després d’uns dies i setmanes amb moltes activitats conjuntes, els Sols us volem presentar el projecte que hem iniciat durant aquest trimestre i que continuarem durant el següent! Els animals de companyia! Realment és un tema que ens engresca i ens emociona i que ens està permetent adquirir un munt d’aprenentatges relacionats amb aquests animals.

Una de les primeres activitats que hem fet, ha estat la classificació dels animals que tenim de joguina a l’aula en ANIMALS DE GRANJA, ANIMALS SALVATGES I ANIMALS DE COMPANYIA, d’aquesta manera entenem i visualitzem que hi ha moltes maneres de classificar i organitzar els animals.

Un cop classificats, ens hem iniciat en el món de l’estadística per comprovar si a l’aula hi ha més nens i nenes que conviuen amb animals o no. Per a fer-ho hem utilitzat una graella on hi hem anat posant les nostres fotografies i així hem pogut veure a quina fila hi ha més nens i nenes. Sabeu quina ha estat la gran sorpresa? Doncs que pràcticament hi ha el mateix nombre de Sols amb animals de companyia a casa que sense, 10 a 11! Ens pensàvem que hi hauria més diferència!

Per acabar, us volem presentar al PELUT i la XISQUIS, dos gossets que de manera simbòlica representen els animals de companyia de cada una de les classes dels Sols. Com podeu veure no els falta de res, llitet, menjadora i collar, ens encanta jugar amb ells!