I4 Projecte: Som els encarregats i encarregades del temps!

Aquesta setmana les Estrelles hem tornat a engegar el nostre Projecte, “Els tornados”, i hem descobert els instruments que fan servir els meteorolègs i les meteorolègues per poder tenir tota la informació per fer les prediccions. I com cada matí ens agrada molt mirar a la noia o noi del temps per veure quin temps farà, hem decidit convertir-nos en els encarregats del temps d’infantil! I així poder informar els nostres companys i companyes del temps que tenim i sobretot dir-los si s’han d’abrigar per sortir al pati. 🙂

També hem començat a descobrir els instruments que es fan servir en aquestes predicions. El primer instrument que hem conegut ha estat el que s’encarrega de mesurar el vent, ja que els tornados estan fets de vent! I hem descobert que es diu anemòmetre. Quina paraula més difícil! Vam veure que hi havia diferents anemòmetres, però que tots serveixen per mesurar la velocitat del vent. Vam veure que dins de la classe no es movia, però vam provar amb el ventilador i sí que es va moure! Com aquesta forma d’instrument ens era bastant conegut vam sortir al pati i vam trobar més anemòmetres que fora quan fa una miqueta de vent sí que es mouen.

Bon cap de setmana famílies!