Projecte “El pas del temps”

Hola, famílies! Ja fa unes setmanes que estem treballant en el nostre projecte i la veritat és que, a més d’estar-ho passant dallò més bé, estem aprenent moltes coses noves.

Gràcies a tot el material que ens heu fet arribar hem pogut conèixer una mica millor el passat. Amb llibres, cartolines i revistes hem conegut la Terra de fa molts anys i també els animals que hi vivien. També hem pogut observar objectes antics com telèfons, ràdios, càmeres, una lletera, una calculadora, un crani… Fins i tot ens ha visitat una màquina d’escriure molt simpàtica!

A més, ens ha arribat una càpsula del temps molt misteriosa que ens té a tots i totes molt intrigats. Transforma objectes vells en objectes d’ara i fins i tot del futur, i al revés. Us ho podeu creure?

Seguirem investigant i aprenent sobre el pas del temps, ja tenim algunes idees pensades que segur us encantaran.

Molt bon cap de setmana!