JUGUEM AMB ELS BOMBERS

Bon dia Sols,

Avui us proposem uns jocs interactius sobre els Bombers. A la classe els hauríem fet tots junts, així que podeu demanar a les famílies que us ajudin una miqueta si us fa falta.

El primer és un JClic per esbrinar els objectes que fan servir els bombers per treballar, quina roba fan servir, quin telèfon hem de trucar per avisar-los, trencaclosques i moltes coses més.

Jocs Els bombers

I el segon JClic està pensat perquè els nens i nenes coneguin quines són les emergències per les quals cal trucar al 112. Potser trobareu les activitats una mica complicades per l’edat, però el compartim amb vosaltres perquè dintre del projecte dels Bombers vam explicar als nens i nenes quin era el telèfon d’Emergències. Demaneu-los que us el diguin fent servir els dits i la cara,…us sorprendran! Ens encantaria rebre un vídeo dels nens dient el telèfon d’emergències d’aquesta manera,… a veure si se’n recorden!

Jocs Emergències 112

D’altra banda, us compartim les feines en paper que teníem programades pel segon trimestre. A partir del projecte dels Bombers, estavem treballant el número 2 (quantitat i inici de la grafia) i de la lletra i que sentim amb la sirena dels Bombers quan sona (“niiiiiiii-nooooo”).  Prèviament a les feines en paper ja havíem introduït els conceptes a través de jocs i activitats dinàmiques i manipulatives. Us hem compartit totes les fitxes per tal que veieu el que estàvem fent a l’escola. Les feines que teníem pendents de fer són les marcades amb un tick verd. Les marcades amb una creu vermella ja les vam fer a la classe, però les podeu tornar a fer si voleu.

Recordeu que les feines no són obligatòries i us podeu organitzar com us vagi millor en funció de la situació laboral i familiar de cadascú.

Fitxes 2 trimestre NÚMERO 2 i LLETRA I

Una abraçada,

Montse i Belén