ENS VISITA LA LAURA BOSCH

La Laura (laurabosch.cat), mare de la Dara, ens ha vingut a explicar una part molt important de la seva feina, la de restaurar i donar una nova vida a antigues caixes de fruita (de les que feia servir la seva família per treballar al camp) que converteix en bonics mobles.

Ens ha dut un trosset de fusta i paper d’escata i hem experimentat de primera mà com s’ho fa per deixar les caixes ben suaus i llestes per treballar-hi.

Després, hem estat pensant que podríem fer nosaltres amb una caixa i, després de pensar i pensar i de moure caixes amunt i avall, se’ns han acudit algunes idees.

Aquest serà l’inici del projecte artístic “I tu, què faries amb una caixa?” on, alumnes d’EI 4 anys i alumnes de 4rt d’ESO col·laboraran per donar una nova vida a més caixes. Ja us anirem explicant com s’ho faran…