DIADA DE SANT JORDI

Avui és un dia especial, sobretot per la nostra Escola. Sempre hem donat molta importància a  la Diada de Sant Jordi i aquest any , malgrat tot, no ha sigut diferent. Hem començat el matí fent un treball manual del drac, que prèviament ens havien preparat  els alumnes de 3r d’ESO i després del pati hem visionat una versió de la llegenda de Sant Jordi, feta també per l’alumnat d’aquest curs. Cal agrair a  l’alumnat per la preparació d’aquesta Diada i al  professorat que els ha acompanyat.

A la tarda, les Llunes ens han representat teatralment la llegenda. Ho han fet molt bé! Ens ha encantat! Moltes felicitats Llunes!!!!! I així, hem acabat la celebració a l’Escola d’aquesta Diada tan especial!

Per acabar, us volem desitjar una bona Diada de Sant Jordi amb una cançó i un poema. Esperem que us agradin!

Bon Sant Jordi!!!!!

 

EI3A

EI3B