FEM EL MENÚ

Com sabeu, dins l’organització d’aula  els nens i les nenes tenen de manera setmanal o quinzenal unes tasques adjudicades a l’atzar que ens ajuden a tots i totes a tenir cura de l’aula i que ens donen petites responsabilitats que ajuden al bon funcionament del dia a dia! Són els càrrecs! Tenim el secretari/a,  els repartidors/es, ordre i neteja, pati, calendari… però a les Llunes hi ha un càrrec molt important i que els encanta fer: EL MENÚ!

Els encarregats o encarregades del menú, anaven classe per classe a explicar a la resta d’infants de tots els cursos què hi havia de dinar ! Era una molt bona activitat per l’expressió oral i per sortir a veure els companys i companyes d’altres aules! Però amb les noves mesures Covid, ens vam adonar que havíem de repensar l’activitat per poder seguir fent-la sense risc. Així és que aquest any, els encarregats i encarregades del menú el gravem en un fons croma i el pengem al Drive perquè totes les aules tinguin accés al vídeo del dia per saber què hi ha de dinar!

Ens encanta fer-ho d’aquesta manera, tot i que a vegades ens fa més vergonya posar-nos davant la càmera que entrar aula per aula!