PRIMERA SETMANA DELS SOL

Primera setmana superada!

Famílies, estem molt contentes de poder-vos dir que l’adaptació dels Sols està sent molt tranquil·la i plàcida! Sembla que hagin vingut a l’escola des de sempre!

L’entrada als matins és molt fluida i relaxada i podem atendre a tots i cada un dels infants que en algun moment o altre necessiten el nostre acompanyament. Tot i que veiem alguna llàgrima, els somriures i les rialles són els sons que més predominen.

Destaquen per ser dos grups molt espavilats amb uns molt bons hàbits de base, anem al lavabo de forma tranquila i ordenada i ja hem pogut començar a fer algunes activitats que normalment fem més endavant! Aquests dies hem pogut conèixer altres espais de l’escola i fins i tot hem fet una mica de música i de psicomotricitat!  Els encanta dinar al menjador i mengen molt i molt bé! 

Molt bon cap de setmana llarg famílies, aprofiteu per descansar i per passar temps junts, la tornada sempre és una mica més complicada, però segur que de seguida tornem a la rutina!