EL COLOR VERMELL

Durant aquest segon trimestre els nens i nenes de la classe dels Sols coneixeran l’obra d’un artista català molt conegut i visitaran la seva Fundació: en Jaon Miró. Abans, però, s’endinssaran en el meravellós món dels colors, especialment dels que més li agradava fer servir a l’artista en les seves obres.


Ells encara no en saben res, però a qui sí coneixen bé és al color VERMELL. Aquesta setmana els nens i nenes han estat buscant per la classe tot d’objectes que fossin d’aquest color i després, a l’aula de plàstica, han experimentat amb aquest color i amb el que passava quan el visitaven els seus amics, els altres colors. Tot plegat ha resultat una festa de colors d’allò més divertida!

Mireu, mireu que bé que ens ho hem passat!!!

La propera setmana serà el torn d’un altre color, petser serà el VERD…, o serà el GROC…, també podria ser que li toqués al BLAU

Deixa un comentari