TREBALL DE NADAL DE LES LLUNES

Hem fet galetes!!!!

Els nens i nenes de les llunes han el·laborat unes delicioses galetes que de ben segur endolciran les festes de més d’un.

Han donat forma a la massa, l’han decorat i a més a més han fet uns simpàtics bastonets de sucre! Per llepar-se els dits!!! Tot plegat cent per cent comestible, però si us fa pena menjar-vos-les, també les podeu penjar de l’arbre com  element decoratiu.

I per si us animeu a fer-les a casa, aquí teniu la recepta per fer tant la massa  com la decoració:

GALETES:
– 300 grams de farina
– 300 grams de sucre
– 100 grams de margarina
– 1 ou
– 1 cullerada de llet
– un pessic de sal
– una mica de vainilla en pols
Extenem la farina sobre la taula en forma de corona i a dintre hi afegim la resta d’infredients. Ho barregem bé amb les mans fins que la massa ja no se’ns enganxi als dits. Estirem la massa i la tallem amb els motllos donant-li la forma desitjada. Fianlment, posem les galetes en una safata amb una miqueta de margarina al fons, i la posem al forn uns 15 minuts a 180.

DESCORACIÓ:
– 1 clara d’ou
– 200 grams de sucre en pols
Batem la clara de l’ou i anem afefint de mica en mica el sucre en pols. Remenem fins aconseguir una textura espessa. Acolorim al gust amb colorant alimentari.
Després se li poden afegir decoracions vàries com sucre normal, en forma de perles, fideus de xocolata de colors, etc. I ja estan llestes per menjar!

BON NADAL FAMÍLIES D’EI 5 ANYS

Deixa un comentari