VISITEM EL COL.LECTIU VICENCIÀ

El passat 29 de novembre els nens i nenes de la classe de les llunes van fer una visita al Col.lectiu Vicencià d’Olesa de Montserrat. Aquest col.lectiu es dedica des de fa molts anys a recollir, organitzar i donar ajudes a aquells veïns de la vil.la  que per la seva situació econòmica més ho necessiten. Aquestes ajudes es plasmen en forma d’aliments, roba i productes de primera necessitat com ara bolquers. Hi reben ajudes de la Unió Europea, però no arriben per a tothom i per això les complementen amb donacions de particulars.

Ja fa molt de temps que l’escola hi posa el seu granet de sorra amb la recollida de menjar i roba.  I des de fa poc, a més a més els nens i nenes d’EI 5 anys i els alumnes de 3er de Primària hi porten una juguina de casa, de la que  es desprenen per fer feliç a una altre nen.

Des d’aquí volem agraïr a les famílies la vostra col.laboració.

Aquest any, aquest projecte solidari està més que mai dedicat a una bellíssima persona i companya, impulsora de tan bona obra social.

Deixa un comentari