VISITA AL MACBA I EL SO

El so és una sensació o impressió percebuda per l’oïda provocada per un conjunt de vibracions que es propaguen en forma d’ones sonores a través d’un medi, que normalment sol ser l’aire. Qualsevol objecte que vibra és l’origen del so.

A partir de la visita que vam realitzar al MACBA i de l’activitat “Com sona un museu?” , iniciarem un nou projecte de treball sobre “el so i la llum”. Començarem aprenent coses sobre el so, per passar posteriorment a la llum. Per tant, qui vulgui ja pot començar a investigar i portar a l’Escola informació sobre  el so.

L’activitat duta a terme al museu ens va fer agafar curiositat sobre el so i tenim moltes ganes de conèixer les seves particularitats.

Ara, us ensenyem una petita mostra, de com de bé ens ho vam passar jugant pel museu.