LA RUTINA DIÀRIA

“La rutina diària és per als nens i les nenes el que les parets són per una casa, els dóna fronteres i dimensió a la vida. Cap nen es sent còmode en una situació en la qual no sap què esperar. La rutina dóna una sensació de seguretat. La rutina establerta dóna un sentit d’ordre del qual neix la llibertat.” (R. Driekurs) 

Les rutines són molt importants en l’Educació Infantil. Cada matí, en arribar a l’Escola, seguim el mateix ritual de Bon dia. En entrar pengem les nostres pertinences al penjador, ens posem la bata i mirem contes relaxadament. Al cap d’una estona cantem cançons, mirem el temps que fa i pintem el dia del color que pertoca. Un cop acabat aquest ritual, ja estem preparats per esmorzar.

Us compartim els enllaços de les cançons que cantem al matí, per tal que les conegueu i les pogueu escoltar en l’entorn familiar:

De mica en mica anem començant a fer diferents activitats. Aquesta setmana hem enganxat sols de colors a les taules per poder-les identificar. També, hem fet TAC amb la Mari Àngels, fent puzles amb l’iPad, construint robots amb el Lego i fent girar els engranatges.