JOCS MATEMÀTICS!!!

Escoltant el missatge de la Malvada Badoca, el Capità Mela encara ens anima més a no defallir davant el confinament i a seguir actius i feiners. Amb una actitud positiva superarem al coronavirus, “TOT ANIRÀ BÉ AMB EL CAPITÀ MELA!!!”.

Per això ens proposa uns jocs matemàtics, per tal de seguir millorant les nostres destresses en aquesta matèria.Coneixeu la web edu365? Dins aquesta web podem trobar mooooolts recursos que ens poden ajudar a combatre l’avorriment. Si aneu a l’apartat d’Educació Infantil i entreu a Matemàtiques trobareu diferents jocs que potencien aspectes diferents d’aquesta àrea. De tots aquests jocs, el Capità Mela us recomana dos, el primer és “en sèrie” i el segon és “sodokus”.

El primer ens ajudarà a seguir treballant les series i així reforçar el seu aprenentatge, i el segon, amb ajuda de les famílies, ens permet jugar amb els números treballats a classe.

El nostre estimat superheroi també ens proposa una app matemàtica, que ajudarà a estimular el nostre cervell. Aquesta és ” Tangram Puzzle” existent en tot tipus de dispositius.

Totes aquestes propostes són en format “online” però sempre podem utilitzar aquests recursos per jugar amb material de casa, només cal fer volar la imaginació.

Seguiu els consells del Capità Mela i segur que tot anirà bé!!!!!

Una forta abraçada Estrelles! 🙂