TOT ANIRÀ BÉ AMB EL CAPITÀ MELA!!!

Hola nenes i nens!!!!!!!

Sóc el “Capità Mela”!!!!!

Com van aquests dies de confinament? Molt avorrits? Doncs, caldrà ser positius i creatius per fer que aquests dies siguin d’allò més divertits. Si la “Malvada Badoca” i el pesat del “Coronavirus” ens volen fer la guitza, els haurem de combatre! La millor manera de fer-ho és amb un somriure. Ells volen que estiguem enfadats i tristos, doncs per guanyar-los hem de fer el contrari, ens hem de mostrar optimistes i contents.  Jo us ajudaré!!!! I amb l’esforç de totes i tots, estic segur que ho aconseguirem!

Us faig arribar un dibuix de mi en blanc i negre! Si us sembla bé, el podeu imprimir i el podeu pintar ben bonic. Amb l’ajuda de les vostres famílies podeu escriure “Tot anirà bé” i penjar-lo a la finestra de casa, per tal de transmetre un missatge positiu a tothom. Què? Us animeu?

Com que la gent no surt al carrer, què us sembla si fem arribar el nostre missatge a través de les Xarxes Socials? Qui vulgui pot enviar-nos el seu resultat a comunicacio@daina-isard.cat i ho publicarem al nostre Instagram! També ens podeu etiquetar a @dainaisard

Us podeu descarregar la plantilla aquí.