L’ÀVIA DE LA CAPUTXETA

Avui els Sols hem tingut una visita inesperada. Ha vingut a veure’ns l’àvia de la Caputxeta Vermella. Ha vingut a demanar-nos un favor. Ens ha explicat que a casa seva té un galliner amb gallines, aquestes han post ous però resulta que estan mandroses i no els volen covar per fer néixer pollets. Ens ha demanat que si volem cuidar els ous per fer néixer pollets. Nosaltres hem acceptat el repte molt de gust.

Quan l’àvia ha marxat hem pensat com podíem covar els ous. Després de molt rumiar i de buscar per internet, hem arribat a la conclusió que havíem de comprar una màquina per escalfar ous. Dit i fet, hem comprat una incubadora. Estem ansiosos esperant que ens arribi la incubadora.

D’aquesta manera iniciem un nou projecte: El Pollet. Durant uns dies tindrem ous dins una incubadora esperant que neixin pollets, per tal de tenir-los i cuidar-los un temps a l’escola. Per això demanem a les famílies que col·laboreu a fer que aquest projecte sigui el més enriquidor possible. Com sempre podeu portar informació, contes, jocs… Moltes gràcies!