RACONS DE LECTOESCRIPTURA I MATEMÀTIQUES DELS SOLS

Durant aquest tercer trimestre hem iniciat una nova tanda de racons dins dels desdoblaments de lectoescriptura i matemàtiques que ens permeten treballar allò que més ens interessa, en petit grup. 

A lecto, hem iniciat un treball més profund del nom propi, tot confegint les lletres d’aquest, treballant de manera manipulativa el traç del nom  amb la pintura de dits per acabar finalment, escrivint de manera autònoma el nostre nom! Paral·lelament, seguim treballant amb el nom dels altres nens i nenes de classe i hem iniciat un petit racó de retallar, per tal d’agafar força amb els dit i millorar la motricitat fina!

A matemàtiques, aquest trimestre els racons de treball s’han centrat en el compteig i identificació dels nombres treballats a classe, la introducció dels blocs lògics (que ens permeten treballar les figures geomètriques bàsiques tenint en compte una sèrie d’atributs: color, mida i forma) i la seriació de dos elements a través de material manipulatiu! 

Ens encanten els racons de mates i lecto! És una manera molt significativa i vivencial d’adquirir i generar nous coneixements!