ELS SOLS VISITEM L’ESCOLA

Aquesta setmana els nens i les nenes dels Sols, hem anat a fer una mini excursió per l’escola per poder conèixer espais i sobretot a les persones que formen part del nostre dia a dia i que ens acompanyaran durant tots els anys que estiguem aquí!

Durant aquesta visita hem pogut conèixer a la Silvia, la Marta i l’Eugènia de secretaria, a l’Albert que ens ve a buscar quan hem de marxar fora d’hores i a la Rosalia i la Pepi de la cuina! A totes elles també els agrada molt rebre la nostra visita!

Hem fet una parada a la peixera dels nens i nenes de primer i hem pogut passejar pels passadissos de primària i fins i tot hem entrar a una de les seves aules!

També hem parat a l’olivera, on hem aprofitat per fer-nos una foto tots plegats que per cert, ha quedat xulíssima!

Ens ho hem passat molt bé i ens hem portat molt bé! Mica en mica anirem descobrint tots i cada un dels racons de la nostra escola!

ENGEGUEM LA PSICOMOTRICITAT!

Els Sols, Les Estrelles i les Llunes comencen la Psico

Aquesta darrera setmana les Llunes, les Estrelles i Els Sols hem començat a fer Psico!

La Psicomotricitat consta d’unes propostes atractives en un entorn estimulant, ple d’afecte, confiança i seguretat, on a través de l’activitat espontània i lúdica, cada nen i nena construeix els seus propis aprenentatges a partir de la interiorització de l’experiència corporal i motriu, alhora que interacciona amb els altres companys i companyes i desenvolupa les seves capacitats de relació i expressió i desenvolupa la seva personalitat. A través del joc i el moviment els infants van creant eines per desenvolupar les seves habilitats socials i comunicatives. Aprenent a respectar als companys i companyes, a respectar el material, a compartir, a respectar el torn, ajudar-se i a demanar ajuda, entre d’altres.

I a més a més ens ho passem super bé!

Bon cap de setmana famílies!

ENCARREGATS DEL MENÚ!

Hem començat un nou curs ple de nous objectius, reptes i noves experiències

Cada dia al matí ens organitzem. Com a Llunes som els responsables d’informar a la resta de cursos del menú diari i de posar el pati a punt per sortir. També ens encarreguem de deixar les taules netes i ajudar a repartir.

Els encarregats del menú, van a cada a aula a explicar que hi ha per dinar. D’aquesta manera estem potenciant aptituds i donant eines per l’expressió oral, alhora que informem del menú a tot l’alumnat. És un càrrec que agrada molt de fer.

No podíem començar millor el curs!

SEGONA SETMANA DELS SOLS

Aquesta setmana, els nens i nenes dels Sols hem continuat amb el nostre procés d’adaptació! Hem començat amb les especialitats i cada dia hem anat coneixent una mica més a les mestres que ens acompanyaran tot el curs i les seves aules! Cada dia estem menys enyorats, encara que el comiat del matí a vegades ens costi una mica.

Hem començat a fer racons de ciència i hem conegut a la titella de la classe! La setmana que ve, farem un volta per l’escola per conèixer una mica més els diferents espais que aquesta té!

Molt bon cap de setmana, famílies! Gaudiu i descanseu molt!

PRIMERA SETMANA DELS SOL

Primera setmana superada!

Famílies, estem molt contentes de poder-vos dir que l’adaptació dels Sols està sent molt tranquil·la i plàcida! Sembla que hagin vingut a l’escola des de sempre!

L’entrada als matins és molt fluida i relaxada i podem atendre a tots i cada un dels infants que en algun moment o altre necessiten el nostre acompanyament. Tot i que veiem alguna llàgrima, els somriures i les rialles són els sons que més predominen.

Destaquen per ser dos grups molt espavilats amb uns molt bons hàbits de base, anem al lavabo de forma tranquila i ordenada i ja hem pogut començar a fer algunes activitats que normalment fem més endavant! Aquests dies hem pogut conèixer altres espais de l’escola i fins i tot hem fet una mica de música i de psicomotricitat!  Els encanta dinar al menjador i mengen molt i molt bé! 

Molt bon cap de setmana llarg famílies, aprofiteu per descansar i per passar temps junts, la tornada sempre és una mica més complicada, però segur que de seguida tornem a la rutina!

ÚLTIM DIA DE CURS

Avui els alumnes d’Infantil han acomiadat el curs de la millor manera possible, compartint jocs i rialles tot gaudint dels ambients. Han pogut passar per tots els espais i s’han trobat amb companys de totes les classes.

CREMALLERA DE MONTSERRAT

La Cristina i el Benja, mare i pare de l’Andreu i treballadors del cremallera de Montserrat, ens han vingut a fer una xerrada súper interessant sobre aquest mitjà de transport tan especial.

  • Primer, hem fet un repàs sobre quins transports són més i menys contaminants i perquè.
  • Després, hem comprovat quina és la principal diferència entre un tren convencional i un tren cremallera.
  • Per acabar, ens han explicat quins animals habiten a la muntanya de Montserrat.

Ens ha encantat compartir una estona del matí amb ells, ens han preparat un munt d’activitats manipulatives que ens han permès viure en primera persona tot allò que ens estaven explicant! A més a més. ems han regalat una acreditació molt i molt xula!

Moltes gràcies, família! Hem après un munt de coses sobre els trens i els trens cremallera!

VISITA A PRIMER DE PRIMÀRIA

Com a una de les últimes activitats del curs i dins el pla d’adaptació a la nova etapa, les Llunes hem fet una visita a l’alumnat de primer perquè ens expliquin tots els ets i tots els uts del nou curs que iniciarem pròximament. Ha estat una experiència molt enriquidora i divertida!

LES PASTANAGUES DE L’HORT

Per fi ja hem pogut collir les pastanagues!!!

Algunes eren molt petitones però les hem rentat bé i les hem tastat una miqueta.

Estaven boníssimes!!!

EXPRESSIONS ORALS

Aquesta setmana ja hem acabat les expressions orals.

Felicitats a tots i totes per la feina feta!