PROJECTE DELS METGES I LES METGESSES!

Un cop acabat el Projecte dels Pirates i les Sirenes, les Estrelles vam escollir un nou projecte. Per fer-ho, primer, vam realitzar una pluja d’idees de les temàtiques que més ens agradàvem per treballar i d’aquestes, a través d’una votació a mà alçada en vàrem escollir tres. Un cop teníem els temes finalistes, vam tornar a votar, però aquest cop utilitzant taps que els dipositàvem dins de la cistella corresponent al projecte que volíem. Un cop finalitzada la votació vam fer el recompte en veu alta per conèixer tots el resultat i saber quin serà el nou projecte.

D’aquesta manera, hem escollit el nou projecte de forma democràtica i hem adquirit conceptes matemàtics en el seu procediment.

El projecte que durem a terme serà el de Metges i Metgesses, ja podeu portar informació i material per l’aula, i així complementar l’aprenentatge sobre aquesta temàtica. Moltes gràcies per la vostra col·laboració.