PROJECTE MITJANS DE TRANSPORT

Una tarda, parlant sobre els diferents mitjans de transport els Sols d’EI 3 anys B ens vam adonar que sabíem poca cosa sobre el “Metro”. Investigant per internet vam saber que aquest transport va per sota terra i que la gent l’espera a les estacions. Mirant com són les estacions de “Metros” de  diferents ciutats, ens va cridar l’atenció un artista que va començar a dibuixar en els cartells publicitaris de les estacions de Nova York.

Aquest  és el Keith Haring, un artista urbà  dels anys vuitanta. Investigant la seva obra ens va agradar molt un mural, molt gran, fet a Pisa (Itàlia) que representa l’harmonia i la Pau.

Vam decidir fer un mural a l’aula inspirat en aquesta obra. Per fer-ho, en lloc de dibuixar, faríem servir les nostres siluetes i així agafaríem consciència del nostre cos. Ens ho hem passat molt bé fent aquest mural.