JUGUEM AMB ELS NOMS!

Bon dia Estrelles!!

Com esteu? Espero que súper bé, per poder començar la setmana a tope! 🙂

Ja portem 10 dies de confinament, i sabem que ho esteu fent molt i molt bé! Com encara ens queden uns dies més, us volíem proposar aquesta activitat perquè jugueu amb el vostre nom o el de les vostres famílies 🙂

Tal  com ho treballem a classe us proposem diversos materials per escriure i resseguir els noms i així anem practicant per seguir fent-ho tan bé com ho fèiem, quan tormen a classe!

Jugar amb el nostre nom, ens permet conèixer totes les lletres i els seus sons d’una manera significativa i lúdica. Per fer-ho, podem utilitzar diferents recursos i materials quotidians o que trobem per casa, així com, plastilina, cigrons, pasta, llenties,  lletres magnètiques, taps, etc. qualsevol cosa que se’ns vingui al cap! Feu volar la vostra imaginació! . El caràcter lúdic i motivador d’aquesta activitat, permetent als infants construir coneixement a través del joc. La proximitat a la realitat dels alumnes i les alumnes ,que ofereix el nom propi i el nom de les companyes i companys o familiars, potencia la significativitat de l’aprenentatge. Mireu que bé com ho fèiem a classe i lo bé que ens ho passem mentre aprenem grafies i sons, jugant amb els nostres noms:

Mireu Estrelles, nosaltres també continuem practicant a casa:

 

Ens veiem aviat,

una abraçada mooolt GRAN!

Albert i Alba.

#confinament #ustrobemafaltar #estrelles #totaniràbé #moltsànims #emquedoacasa #quedatacasa