PROJECTE “ELS ARBRES”

Per fi, ja tenim la solució al dilema que tant ens ha portat de cap aquests últims dies. Ja sabem com es diuen els arbres del nostre pati!!!

Després d’obrir la caixa que contenia les respostes dels nens i nenes (fetes amb la col·laboració dels pares i mares), vàrem veure quins eren els noms que més apareixien. Després, vam buscar les imatges a internet i ens vàrem assegurar de que realment es corresponien amb els nostres arbres.

I aquí teniu la solució:


ARBRE 1: Magnòlia        ARBRE 2: Sófora o Acàcia del Japó        ARBRE 3: Alzina

Moltes felicitats a tots els que heu encertat i pels que no, ja hi haurà més sort la propera vegada.

A tots, pares i mares, moltes gràcies per col·laborar amb nosaltres tot dedicant una mica de temps al nostre projecte!!!

Ara li toca als vostres fills continuar aprenent coses sobre aquests i altres arbres, per exemple a través del nostre últim experiment (que ja haureu vist al pati de l’escola). Es tracta de comprovar què necessiten les plantes per créixer.

Per fer-ho, cada nen ha plantat unes llavors, però d’una manera una mica especial: amb aigua (una vaieta humida), amb sorra, amb aigua i sorra, amb sol, a la foscor, … Quines creieu que creixeran més?