TEA TIME!

Fa uns dies, les Estrelles, vam rebre un correu d’una periodista anglesa, l’Angela Huth. Ens explicava que el diari britànic,”The Times” li havia encarregat una vídeo-guia turística de Londres, però que com que té molta feina no ho podia fer sola. Per això, ens va demanar ajuda, ja que havia vist en el bloc de l’escola que estaven treballant London i va pensar que podíem ser uns bons i bones ajudants.

Per fer un bon treball i que la guia quedi molt professional, cal investigar i estudiar, tant els llocs més característics de la ciutat com els seus costums. De tant en tant, a través d’e-mail, rebem encàrrecs de què cal conèixer, de part de l’Angela.

Un dels costums més coneguts dels anglesos, és el  “Tea time”, per això , avui hem pres el té al cole. De fet no hem begut té de veritat, ja que no podem per la teïna, sinó que ho hem simulat prenent meta o camami·la. D’aquesta manera hem experimentat que és això de fer l’hora del te.