LES CASES DEL PARLAMENT

El rellotge de les Cases del Parlament, conegut com a Big Ben, és una de les imatges més famoses de Londres i un dels símbols principals de la ciutat.

És per això que les Estrelles hem volgut realitzar una acció educativa interdisciplinària sobre aquest edifici, destacant aspectes característics de Londres com pot ser el color vermell.

Vam començar pintant i posteriorment retallant, amb punxó, les figures geomètriques planes més bàsiques, treballant així i afiançant conceptes matemàtics. El fet de retallar amb punxó permet estimular la psicomotricitat fina, destresa essencial per adquirir un bon ús del material escriptor. Amb aquestes figures vam muntar el Big Ben, que el vam enganxar en una làmina juntament amb el Parlament.

Paral·lelament a la classe de Llenguatge Plàstic, vam pintar un fons blau en una làmina i vam enganxar una foto, que vam pintar a sobre, de l’edifici del Parlament britànic.

En una altra sessió de Plàstica, vam fer una activitat de creativitat, on vam experimentar amb pintures, diferents materials i textures variades, per acabar creant una composició a on destacaven tres colors característics londinencs com són el vermell, el blau i el blanc.  Aquesta composició va servir com a fons  per escriure “Londres” com a títol dels nostres quadres i treballar l’escriptura de manera globalitzada.

Estarem encantats que vingueu a veure les nostres obres londinenques, que estan penjades als passadissos de l’edifici d’Educació Infantil, qualsevol dimecres a partir de les 17h.