Ens visita l’Aquàrium de Barcelona

Aquest dilluns, ens van visitar la Coral Hispano, cap de laboratori, i Lucia Carulla, cap dels responsables dels aquaris de l’Aquàrium de Barcelona.

Les dues, ens van explicar quin és el seu treball i també ens van parlar sobre el canvi climàtic. La Coral i la Lucia ens van explicar la cadena tròfica i ens van parlar del zooplàncton, del fitoplàncton i també de l’ós polar.

I és que aquest any participem conjuntament amb l’Aquàrium al concurs “Project Polar Bear contest”. Participen P5, 1r, 2n i 3r de primària.
El concurs treballa la protecció del medi ambient mitjançant la reducció del C02 per evitar el desglaç dels pols. Busca l’eco-consciència dels participants.
Hi participem en aquesta categoria: Community Engagement Through Arts andAdvocacy
(“augmentar la consciència i atreure l’atenció de la societat a través de l’art”).

L’Aquàrium ens dóna suport científic en el nostre projecte i ens ha proporcionat plàncton (fitoplàncton, zooplàncton i plàncton gelatinós-meduses) per poder comprendre millor tot allò que relaciona amb la cadena tròfica en els oceans, mantenir-ho en equilibri, que és el més important
A música estem preparant i practicant una obra de teatre sobre els oceans, però ja us anirem explicant tot el que anirem fent en nostre Project Polar Bear…