JA HEM COMENÇAT LA PSICO!!

Aquesta setmana els, Sols, les Estrelles i les Llunes ja hem començat la Psico! Hem pujat al gimnàs de psico, que és mot gran i té mooolt material amb el qual jugar i experimentar; espatlleres, matalassos, piscines de boles, túnels, pilotes… Hem pogut jugar, córrer i saltar i a més a més hem conegut als Gegants del Daina que viuen a la Roca mare que està al costat del gimnàs de Psico.

Ens ho hem passat superbé i estem molt contents i contentes!

LA RUTINA DIÀRIA

“La rutina diària és per als nens i les nenes el que les parets són per una casa, els dóna fronteres i dimensió a la vida. Cap nen es sent còmode en una situació en la qual no sap què esperar. La rutina dóna una sensació de seguretat. La rutina establerta dóna un sentit d’ordre del qual neix la llibertat.” (R. Driekurs) 

Les rutines són molt importants en l’Educació Infantil. Cada matí, en arribar a l’Escola, seguim el mateix ritual de Bon dia. En entrar pengem les nostres pertinences al penjador, ens posem la bata i mirem contes relaxadament. Al cap d’una estona cantem cançons, mirem el temps que fa i pintem el dia del color que pertoca. Un cop acabat aquest ritual, ja estem preparats per esmorzar.

Us compartim els enllaços de les cançons que cantem al matí, per tal que les conegueu i les pogueu escoltar en l’entorn familiar:

De mica en mica anem començant a fer diferents activitats. Aquesta setmana hem enganxat sols de colors a les taules per poder-les identificar. També, hem fet TAC amb la Mari Àngels, fent puzles amb l’iPad, construint robots amb el Lego i fent girar els engranatges.

PRIMERA SETMANA SUPERADA!

Els Sols acabem la primera setmana d’escola, una setmana de coneixença i descoberta on hem conegut algunes mestres especialistes, hem iniciat les classes de psicomotricitat i hem decorat un Sol amb gomets!

Han estat uns dies molt intensos que hem viscut amb les emocions a flor de pell, però en els que, de mica en mica, ens hem anat trobant més tranquils i hem pogut iniciar algunes rutines que ens ajudaran a sentir-nos més segurs.

Ara és hora de descansar una mica i agafar forces per la setmana vinent.

Us volem felicitar a tots i totes, grans i adults pel gran esforç que esteu fent. Som-hi, junts i juntes podem!

En els següents enllaços podeu veure totes les fotografies de la primera setmana de curs:

FOTOGRAFIES 3 ANYS A

FOTOGRAFIES 3 ANYS B

 

DE MICA EN MICA ENS ANEM ADAPTANT A L’ESCOLA

Avui els Sols, els nous alumnes d’EI 3 anys, han  superat el tercer dia d’escola!

Després d’uns matins molt intensos, on ens hem estat coneixent i adaptant al nou entorn, ja comencem a gaudir d’estones de calma i joc amb els nostres companys i companyes.

Enhorabona Sols, ho esteu fent molt bé i feliciteu també a les vostres famílies per acompanyar-vos cada dia a l’escola amb un somriure. Gràcies!

Podeu veure més fotografies en el següents enllaços:

FOTOGRAFIES ADAPTACIÓ EI 3 ANYS A

FOTOGRAFIES ADAPTACIÓ EI 3 ANYS B

 

SORTIDA AL PARC

Hem gaudit d’un molt bon dia al parc. Teníem moltes ganes d’anar d’excursió i ens ho hem passat d’allò més bé. Hem anat al parc del “Poble Sec”, on hem esmorzat, jugat, escoltat un conte i ens hem refrescat tot menjant un gelat de gel.

Estrelles i Llunes: Sessió de futbol sala amb l’AEEDI

Aquesta setmana les Estrelles i les Llunes han tingut una sessió de Psico molt especial, hem fet un entrenament de futbol  sala!

Les monitores i els monitors de l’AEEDI ens van preparar una sessió molt divertida. Primer de tot vam parlar una mica per saber que era el futbol sala i conèixer les seves normes, i després vam pujar a la pista dels grans on ens havien preparat un circuit d’habilitats, jocs amb pilota i per acabar vam fer un PARTIT!

Ens ho vam passar d’allò més bé!

 

PRACTIQUEM GRAFIES

Per prendre consciència del traç de les diferents grafies és important dur a terme activitats manipulatives, on els infants adquireixen destresa motriu fent lletres i números de manera experimental.

La plastilina permet practicar el grafisme permetent l’assaig-error, tot respectant els ritme d’aprenentatge individual.

Així doncs, fent “xurros”  de plastilina hem jugat a fer números. Ens ha ajudat a fer-nos una estructura mental de les grafies, per tal de després poder plasmar-les sobre paper de forma satisfactòria.