XOCOLATADA!!!

Avui és Sant Tomàs d’Aquino, patró dels estudiants,  i l’Escola ens ha convidat a esmorzar xocolata amb melindros. Ummmmmmm quina manera més dolça d’acabar la setmana, boníssima!

 

 

L’ESCOLA CONSCIENT

Aquesta setmana els Sols i les Estrelles hem començat el projecte Escola Conscient que ens acompayarà durat tot el curs.  Ens ha visitat la Núria i ens ha fet un tastet de què és el mindfulness per a nens i nenes.

Amb les seves paraules i els seus jocs ens ajudarà a prendre consciència del nostre cos a través de la respiració i l’escolta atenta.

D’aquesta manera ens hem iniciat al món de la meditació i l’atenció conscient que poc a poc ens ajudarà a reforçar el nostre benestar. Coneixerem  millor les nostres emocions, aprendrem a afrontar situacions adverses i  a obrir-nos més als altres i al món.

Moltes gràcies Núria!

L’HIVERN A LES CLASSES D’ART

Al llarg de les darreres setmanes i dins de l’àrea d’art, els alumnes d’educació infantil  han estat treballant sobre els aspectes més característics de l’hivern. Hem dedicat sessions a experimentar amb colors freds i les seves barreges, tot fent servir diferents materials. També hem col·laborat per fer uns murals que ara omplen els passadissos de l’escola.

Us deixem aquí un recull amb algunes fotografies que ho resumeixen:

Kahoot!

Periòdicament, a les classes TAC juguem amb Kahoot.


Kahoot és una eina que ens permet gamificar l’aula i aprenem i repassem conceptes a la vegada que ens divertim

Des de l’ordinador de l’aula i a través de la PDI llencem el joc.

Cada alumne disposa d’un iPad on hi han d’introduir el pin del joc i el seu nom.

I a partir d’aquí comencem.

Aquesta activitat ens permet treballar globalment molts conceptes, de numeració, hem de comprovar quants jugadors som a la classe, quants encertem, quants ens equivoquem, hem de posar un pin numèric al nostre iPad, etc.

També treballem llenguatge, hem de posar el nostre nom, hem d’intentar llegir les preguntes i moltes vegades treballem en llengua anglesa.

En funció de les respostes encertades i el temps de resposta s’estableix una classificació i ens emocionem molt amb el rànquing.

Finalment aprenem, ens divertim i a més a més aprenem que el més important no és guanyar sinó passar-ho molt bé.

NOUS PROJECTES DE TREBALL

Els Sols ja hem escollit un nou projecte de treball, que serà l’eix vertebrador del gran gruix de les activitats d’aprenentatge, que realitzarem a partir d’ara fins a la seva finalització.

La temàtica del projecte ha estat triada de manera democràtica per l’alumnat. Després d’una pluja d’idees hem votat, individualment, la que més ens agradava i la més volguda ha sigut la guanyadora.

Els projectes són una metodologia pedagògica que permet treballar d’una manera global i flexible, creant moltes de les activitats a partir dels interessos dels infants. Per això, la informació i material portat de casa cobra importància, fent que a partir d’aquests es duguin a terme unes activitats o unes altres.

Els Sols d’EI 3anys A hem triat el projecte dels “Robots”  i els d’EI 3anysB treballarem a partir dels “Mitjans de transport”. Esperem passar-nos-ho molt bé aprenent moltes coses.

HEM FET CAGAR EL TIÓ

Un any més, els tions dels nens i nenes d’Educació Infantil s’han portat molt bé! Els hem estat alimentant durant molts dies i avui per fi ha arribat el dia de fer-los cagar.

PASTORETS 2021

Famílies! Us deixem l’obra de teatre “ELS PASTORETS” dels nens i nenes de les Llunes!

LLUNES EI 5 ANYS A

LLUNES EI 5 ANYS B

ESPECTACLE DE NADAL

Ens produeix molta alegria i il·lusió compartir amb vosaltres l’espectacle de Nadal dels Sols.
I per desitjar bones festes us hem preparat un videoclip Nadalenc que esperem que us agradi molt!
EI 3anysA

EI 3anysB