EL CAP DECORAT!

A l’Escola hem anat amb el cap decorat i a la Reina Carnestoltes molt li ha agradat!!!!

L’HIVERN I LA NEU

Les classes al taller artístic d’aquest segon trimestre han començat dedicades a l’hivern, el fred, la neu i també a la pluja que ens ha acompanyat els últims dies.
Entre els Sols i les Estrelles hem construït uns mòbils per penjar als passadissos i que representen els núvols i la neu/pluja que cau.
Els Sols han pintat unes caixes per convertir-les en núvols i les Estrelles han realitzat una composició combinant les tècniques de collage i d’estampació, a partir d’unes planxes de cartró i goma EVA que ells mateixos han construït.
Us convidem a tots i totes a entrar a veure els nostres mòbils.

CAPITÀ MELA!

Les estrelles hem rebut un vídeo-missatge del Capità Mela. Ens proposa de formar part de la seva acadèmia. Ens fa molta il·lusió poder aprendre a ser Superherois i Superheroïnes. Ara cal omplir la inscripció i esperar que hi hagi sort!

SANT TOMÀS D’AQUINO

Xocolata amb melindros per celebrar la diada dels estudiants!!! Mmmmmmmm!
Volem aprofitar per donar les gràcies a les cuineres de l’escola perquè els ha quedat boníssima!

Toquem instruments

Els sols, les estrelles i les llunes hem començat aquest segon trimestre molt animats. A classe de música hem aprofitat per treballar l’hivern mitjançant cançons, audicions i tocant instruments!

Ens ho hem passat d’allò més bé tot gaudint de la música!

 

JA TENIM NOU PROJECTE!

Les Estrelles ja hem triat un nou projecte. Després d’haver fet una pluja d’idees i d’haver votat democràticament, el tema escollit per tal  que sigui el nostre projecte de treball és “Superherois i superheroïnes”. Per tant, els alumnes ja poden començar a portar informació i material  relacionat amb la temàtica.

Gràcies per la vostra col·laboració!

TALLERS D’HIVERN

Avui els alumnes d’Educació Infantil hem fet tallers d’hivern, compartit el matí amb els nostres companys i companyes. Hem fet tallers vivencials per treballar els aspectes més rellevants d’aquesta estació de l’any: els colors, les textures, les temperatures, … Sempre a través del joc i l’experimentació, però a més a més, en grups heterogenis on petits i grans treballem de manera conjunta, compartim, col·laborem i riem plegats amb els materials i les activitats proposades pels mestres.

VÍDEO-GUIA DE LONDON!

Les Estrelles ja tenim la vídeo-guia de Londres a punt. Tot va començar a partir de l’Angela Hugh, una periodista fictícia londinenca, quan ens va demanar ajuda per fer una guia de London, per a un prestigiós diari anglès. De seguida ens hi vam posar, hem fet diverses activitats per tal de conèixer els llocs més emblemàtics de la ciutat, per així poder-los explicar en profunditat. Hem treballat molt per fer un vídeo de qualitat i que serveixi a la gent a conèixer millor la capital anglesa.  Esperem que tant a vosaltres com a l’Angela us agradi.

La collita de les Estrelles!

Avui la classe de les Estrelles hem collit les bledes que vam plantar al començament de trimestre i hem estat cuidant fins ara. Com ja s’havien fet ben grans,  les hi hem portat a les cuineres per així poder-les tastar!

Segur que les cuineres ens faran un plat molt bo!