JA TENIM NOU PROJECTE!

Les Estrelles ja hem triat un nou projecte. Després d’haver fet una pluja d’idees i d’haver votat democràticament, el tema escollit per tal  que sigui el nostre projecte de treball és “Superherois i superheroïnes”. Per tant, els alumnes ja poden començar a portar informació i material  relacionat amb la temàtica.

Gràcies per la vostra col·laboració!

TALLERS D’HIVERN

Avui els alumnes d’Educació Infantil hem fet tallers d’hivern, compartit el matí amb els nostres companys i companyes. Hem fet tallers vivencials per treballar els aspectes més rellevants d’aquesta estació de l’any: els colors, les textures, les temperatures, … Sempre a través del joc i l’experimentació, però a més a més, en grups heterogenis on petits i grans treballem de manera conjunta, compartim, col·laborem i riem plegats amb els materials i les activitats proposades pels mestres.

VÍDEO-GUIA DE LONDON!

Les Estrelles ja tenim la vídeo-guia de Londres a punt. Tot va començar a partir de l’Angela Hugh, una periodista fictícia londinenca, quan ens va demanar ajuda per fer una guia de London, per a un prestigiós diari anglès. De seguida ens hi vam posar, hem fet diverses activitats per tal de conèixer els llocs més emblemàtics de la ciutat, per així poder-los explicar en profunditat. Hem treballat molt per fer un vídeo de qualitat i que serveixi a la gent a conèixer millor la capital anglesa.  Esperem que tant a vosaltres com a l’Angela us agradi.

La collita de les Estrelles!

Avui la classe de les Estrelles hem collit les bledes que vam plantar al començament de trimestre i hem estat cuidant fins ara. Com ja s’havien fet ben grans,  les hi hem portat a les cuineres per així poder-les tastar!

Segur que les cuineres ens faran un plat molt bo!

 

ASSAIG ESPECTACLE NADAL

Els Sols i les Estrelles estem a punt per l’espectacle de Nadal. Avui hem fet l’últim assaig i estem preparats per fer-vos passar una molt bona estona.

Nadal ja és aquí!

Ja tenim el Nadal aquí i avui ha sigut un dia molt especial.

Avui era el dia del gran recapte d’aliments i de bon matí hem pujat dalt a la secretaria de l’escola a deixar tots aquells aliments que havíem portat per les persones que més ho necessiten. Hem aprofitat per reflexionar una mica sobre la solidaritat i les persones que més ajuda necessiten.

I després del pati hem anat a la recerca del tió! Amb aquesta pluja no teníem clar si el trobaríem o si hauria vingut o no. Per això hem decidit fer una volta per dins l’escola a veure si hi havia sort… I… Sí!!! Ha vingut! Aquest any l’hem trobat a dins de l’espai Vitruvi. Estava a sota d’una taula per amargar-se de la pluja.

Ara ens tocarà donar-li menjar i que creixi força perquè pugui cagar en fort!!!

Tallers de Santa Cecília

El divendres passat vàrem viure una tarda diferent i molt musical! Els alumnes de 6EP van venir a realitzar uns tallers musicals a cada aula per celebrar Santa Cecília.

Va ser una activitat molt interessant i divertida! Vam cantar, ballar, pintar instruments, jugar a la campaneta fa ning-nong… Gràcies alumnes de 6EP!!!

I visca la música!

SANTA CECÍLIA 2019

Avui és Santa Cecília, patrona de la música, i per celebrar-ho hem realitzat diverses activitats musicals durant tota la setmana.

Una roda d’instruments, un concert de piano i clarinet i música al pati, són algunes de les activitats que hem realitzat.

A més a més, avui a la tarda, realitzarem una gimcana musical per part dels alumnes de 6EP. Dilluns us explicarem com ha anat i podreu veure totes les fotos de la gimcana al blog!

Visca la música!!!

 

 

 

TEA TIME!

Fa uns dies, les Estrelles, vam rebre un correu d’una periodista anglesa, l’Angela Huth. Ens explicava que el diari britànic,”The Times” li havia encarregat una vídeo-guia turística de Londres, però que com que té molta feina no ho podia fer sola. Per això, ens va demanar ajuda, ja que havia vist en el bloc de l’escola que estaven treballant London i va pensar que podíem ser uns bons i bones ajudants.

Per fer un bon treball i que la guia quedi molt professional, cal investigar i estudiar, tant els llocs més característics de la ciutat com els seus costums. De tant en tant, a través d’e-mail, rebem encàrrecs de què cal conèixer, de part de l’Angela.

Un dels costums més coneguts dels anglesos, és el  “Tea time”, per això , avui hem pres el té al cole. De fet no hem begut té de veritat, ja que no podem per la teïna, sinó que ho hem simulat prenent meta o camami·la. D’aquesta manera hem experimentat que és això de fer l’hora del te.